verzorgen

gezonde tanden

Het gebit van je hond is noodzakelijk voor zijn goede spijsvertering en gezondheid, en daarom is het essentieel dat dit steeds in perfecte conditie wordt gehouden. Honden kunnen tot op de dag van vandaag hun tanden echter nog steeds niet zelf poetsen, maar dankzij Boomy is dit ook helemaal niet nodig. Onze verrukkelijke dental products doen je hond watertanden!

Dental

Dental producten

Onze kauwartikelen hebben een specifieke vorm waardoor ze tandplak en tandsteen bestrijden. Ze zorgen ook voor een frisse adem van je hond.

Zalmolie

De zalmolie van Boomy zit boordevol essentiële vetzuren, die bijdragen aan een gezonde huid, een glanzende vacht en een verhoogde weerstand. De aanwezige vetten beïnvloeden de hart- en bloedvaten van je hond op een positieve manier, bevorderen zijn spijsvertering en verminderen eventuele gewrichtsklachten. Regelmatig gebruik zorgt er dan ook voor dat de urine van je hond een lagere pH-waarde zal hebben. Werkelijk het neusje van de zalm!

Vloeibaar schapenvet

Voor een betere spijsvertering is het vloeibaar schapenvet van Boomy the way to go. Dit product legt immers een beschermend laagje op de darmen van je hond en bevat meervoudige onverzadigde vetzuren, waardoor het bijzonder gunstig is voor hart, bloedvaten, vacht en huid. Want je hond is het waard!

neusje van de zalm

Zalmolie en vloeibaar schapenvet zijn, danzij hun rijkdom aan vitamines en Omega-3 vetzuren, een versterkende factor voor de conditie van je hond. Bovendien kan je deze producten makkelijk in zijn dieet implementeren. Een portie kwaliteitsvolle zalmolie of vloeibaar schapenvet van Boomy mengen door de brokken van je hond zal hem in een mum van tijd een glanzende vacht, optimale spijsvertering en meer vitaliteit geven. Wist je dat deze producten zelfs goed zijn voor zijn hersenen? De producten van Boomy zijn het neusje van de zalm, voor het hele lichaam van jouw hond!

Vloeibaar schapenvet

Zalmolie

video

Smaakvolle producten om je hond te verwennen.

tips & tricks

Onze Boomy producten zijn verkrijgbaar in de betere dierenspeciaalzaak en gespecialiseerde dier- en tuincentra in jouw buurt.

  • Allergeen- & glutenvrij
  • Natuurlijk
  • Voor honden, paarden & katten