lekker
verwennen

overheerlijke snacks

Wij doen niets liever dan onze honden verwennen met verschillende lekkernijen en zij doen niets liever dan deze opslobberen. Met de smaakvolle en gezonde snacks van Boomy zal je je beste vriend zeker niet horen klagen. Van onze heerlijke premium beef bones of gedroogde natuursnacks bijvoorbeeld (met smaken zoals kip, varken, lam, konijn, hert, etc.) krijgt hij gegarandeerd nooit genoeg!

Hertengewei

Premium beef bone

Hertengewei

Onze hertengeweien zijn maar liefst 100% natuurlijk, en bovenal een oersterk kauwartikel om je hond te verwennen. Ze bevatten bovendien waardevolle mineralen zoals ijzer, fosfor, magnesium, kalium en zink. Uitermate geschikt voor honden met allergieën en gewichtsproblemen en verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kunnen groot en klein naar hartenlust genieten!

Premium beef bone

Onze Premium beef bone producten bestaan uit 100% zuivere, gedroogde Europese runderhuid. Alsof dat nog niet genoeg is, bevatten ze ook nog eens een smakelijke vulling en zijn ze verkrijgbaar in verschillende smaken, vormen en maten. Bingo! Bovendien zijn deze bones niet alleen lekker, ze hebben ook een tandreinigende werking en splinteren niet.

Gedroogde natuursnacks

De Boomy gedroogde natuursnacks bevatten, zoals de naam al doet vermoeden, voor 100% natuurlijke vleesproducten. Ze zijn luchtgedroogd en bovendien hypoallergeen, aangezien ze geen granen bevatten. Puur natuur dus!

Bacon beef chicken

Een beetje als de Big Mac voor hondjes, maar dan (een pak) gezonder: onze bacon beef chicken producten bestaan uit maar liefst twee soorten huid die om een smaakvolle kipfilet gewikkeld zijn. Verrukkelijk, pure verwennerij en 100% garantie op goede punten scoren bij je viervoeter.

kwaliteit

Als hondenbaasje weet je hoogstwaarschijnlijk als geen ander hoe honden zich urenlang bezig kunnen houden met het smakelijk verorberen van een lekkere kluif, een plezier dat we onze beste vriend graag gunnen. Aan onze hertengeweien van topkwaliteit heeft je eetgrage viervoeter uren werk om ze verlekkerd af te kluiven. Dit is een exclusief natuurproduct en bevat veel waardevolle mineralen, maar geen kunstmatige stoffen.

Wij gebruiken enkel geweien die door herten op een natuurlijke manier afgeworpen worden.

Gedroogde natuursnacks

Bacon beef chicken

sharing

Er is niets zo gezellig als lekker lui samen met je hond in de zetel voor tv hangen, met een warm dekentje om je heen en tal van lekkernijen bij de hand. Verwen jij je hond ook zo graag en kan je niet weerstaan aan zijn lieve “puppy eyes”? Je zakje chips met hem delen is minder verstandig. Geef hem dus liever zijn eigen Boomy snack. Genieten maar!

video

Smaakvolle producten om je hond te verwennen.

Onze Boomy producten zijn verkrijgbaar in de betere dierenspeciaalzaak en gespecialiseerde dier- en tuincentra in jouw buurt.

  • Allergeen- & glutenvrij
  • Natuurlijk
  • Voor honden, paarden & katten