veelgestelde vragen

contact en hulp

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8u30 tot 17u00. Je kan ons steeds bereiken op het telefoonnummer +32 11 55 58 54 en via het mailadres info@boomy.be.

eventuele suggesties

Wij staan met een glimlach voor jullie klaar en stellen het zeker op prijs als jullie een suggestie of opmerking omtrent onze service of producten willen delen met ons. Heb je nog een andere opmerking? Aarzel dan zeker niet om deze met ons te delen via info@boomy.be.

een bestelling plaatsen?

als handelaar

Als handelaar kan je op verschillende manieren een bestelling bij ons plaatsen. Je kan de bestelling sturen via mail of fax, maar ook telefonisch een bestelling plaatsen is mogelijk.

Heb je toch liever een extra controle? Geen probleem, even contact opnemen met de vertegenwoordiger in jouw buurt en deze komt langs om samen een bestelling op te stellen.

als consument

Wij zijn een groothandel die enkel levert aan doorverkopers. Als consument is het hierdoor niet mogelijk om rechtstreeks bij ons te kopen.

Mocht je interesse hebben in een bepaald product kan je ons altijd contacteren via mail of telefoon. Wij kijken dan voor jou waar de dichtstbijzijnde verdeler van dat product zich bevindt.

jouw mening telt!

Wij doen al het mogelijke om ervoor te zorgen dat onze producten in de smaak vallen bij je trouwe viervoeter. Opmerkingen of suggesties over onze producten of diensten kan je aan ons melden via info@boomy.be of bel +32 11 55 58 54. Wij proberen steeds op een correcte manier een oplossing te bieden.

boomy assortiment

Ben je nieuwsgierig naar ons assortiment? Onze catalogus vind je hier.

waar kan je boomy producten kopen?

Onze Boomy producten zijn verkrijgbaar in de betere dierenspeciaalzaak en gespecialiseerde dier- en tuincentra in je buurt in België. Ben je op zoek naar een specifiek product? Neem contact op met de desbetreffende winkel in jouw regio om te informeren naar de huidige voorraad. Als de winkelier dit product niet op voorraad heeft, kan hij deze wel voor jou bestellen.

een bepaald product is niet (meer) verkrijgbaar in de winkel, wat nu?

Indien je in de winkel merkt dat er een specifiek product niet beschikbaar is, kan je dit even vragen aan de winkelier. Hij/ zij zal je verder informeren en eventueel dit product bestellen.  

nog geen verdeler van boomy producten?

Wil je verdeler worden van onze heerlijke Boomy producten? Neem dan snel contact met ons op via info@boomy.be of ga naar de website en vul daar het verdelerformulier in.  

allergieën

Mocht je trouwe viervoeter last hebben van een bepaalde allergie, kan je altijd contact met ons opnemen via info@boomy.be of op het telefoonnummer +32 11 55 58 54. Dan kijken we samen naar het best passende product voor jouw speelkameraadje.

Onze Boomy producten zijn verkrijgbaar in de betere dierenspeciaalzaak en gespecialiseerde dier- en tuincentra in jouw buurt.

  • Allergeen- & glutenvrij
  • Natuurlijk
  • Voor honden, paarden & katten