trainen

trainingssnacks

De trainingssnacks van Boomy vormen een kwaliteitsvolle en smakelijke aanvulling op het gebalanceerd dieet van je hond. Je kan hen dus naar hartenlust belonen tijdens het trainen. Deze snacks zijn vaak zachter dan standaard hondenkoekjes en bijzonder compact in formaat, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn, en de ideale gezonde beloning voor tussendoor.

belonen

Onze trainingskoekjes zijn beschikbaar in verschillende vormen en smaken. Voor elke hond wat wils! Door onze Boomy producten zal je hond of pup een leergierige leerling worden en met veel plezier een nieuw trucje leren. Onze specifieke trainingssnacks zijn namelijk bijzonder geschikt om je hond te belonen wanneer je hem iets aanleert, zoals wandelen aan de lijn zonder trekken of netjes op zijn plaats blijven zitten. Succes gegarandeerd!

Halfzachte snacks

Halfzachte snacks

Deze zijn zachter dan koekjes en zeer geschikt als een kleine smakelijke beloning voor tussendoor. Ze hebben een compacte vorm en zijn daardoor erg handig om mee te nemen. Kortom, het zijn ideale, kleine trainingssnoepjes voor je hond.

Jerky

Boomy jerky bevat een hoog gehalte aan heerlijk vlees. Het zal daardoor dus zeker in de smaak vallen bij je trouwe viervoeter. Het heeft met andere woorden een erg hoge acceptatiegraad. Laat het kwijlen beginnen!

Jerky

Koekjes

Sommige koekjes (niet allemaal!) zijn een ideale beloning om je hond op te voeden en te trainen. Bij Boomy hebben we een zeer uitgebreid assortiment koekjes met uiteenlopende smaken en vormen. Onze trainingskoekjes maken van je hond in een mum van tijd een leergierige leerling: onze specifieke trainingssnacks zijn bijzonder geschikt om je hond mee te belonen wanneer je hem iets aanleert, zoals bijvoorbeeld zonder trekken aan de lijn wandelen of netjes op zijn plaats blijven zitten.

Koekjes

Gedroogde natuursnacks

De Boomy gedroogde natuursnacks bevatten, zoals de naam al doet vermoeden, voor 100% natuurlijke vleesproducten. Ze zijn luchtgedroogd en bovendien hypoallergeen, aangezien ze geen granen bevatten. Puur natuur dus!

Gedroogde natuursnacks

commando’s leren

Iedereen die een enthousiaste puppy (of oudere trouwe hond) in huis neemt, heeft wel eens gestrubbeld met het aanleren van zelfs de meest gangbare commando’s, zoals ‘zit’, ‘kom’, ‘blijf’, etc. Een hond is echter vaak maar zo gehoorzaam naargelang de trainingstijd die je met hem doorbrengt, en de efficiëntie waarmee je dat doet. Verkort het aanleren van trucjes dan ook voelbaar met de smakelijke trainingssnacks van Boomy, waarvoor het staartje van je hond ongetwijfeld overuren draait.

video

Smaakvolle producten om je hond te verwennen.

Onze Boomy producten zijn verkrijgbaar in de betere dierenspeciaalzaak en gespecialiseerde dier- en tuincentra in jouw buurt.

  • Allergeen- & glutenvrij
  • Natuurlijk
  • Voor honden, paarden & katten