Over Boomy Animal Crackers

Productmerk van Muva

 • Welkom op onze website!
  In 1995 hebben wij, Pascal Münstermann en Bas van Hoof, onze groothandel in dierenbenodigdheden MUVA opgericht. Na beiden jarenlang gewerkt te hebben in een dierenspeciaalzaak, merkten we dat er een hiaat in de markt zat wat betreft op maat verpakte hondensnacks. Na enig beraad hebben we dan in 1995 de stap gezet en in 1996 werd ons merk Boomy Animal Crackers geboren. Onze jarenlange ervaring in de dierenspeciaalzaak heeft ons heel goed geholpen uit te maken wat de winkelier en consument precies verwacht van onze producten: producten van topkwaliteit, een groot assortiment bestaande uit diverse producten, flexibele ingesteldheid en een onberispelijke service. Door onze gedrevenheid, professionaliteit en flexibiliteit zijn we inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel in de branche!
  Ondanks dat wij geen producent zijn, besteden we veel aandacht aan het selecteren en uittesten van onze producten. Enkel en alleen de beste producten zijn goed genoeg om onder ons merk Boomy Animal Crackers op de markt te komen. Ons assortiment Boomy Animal Crackers producten is dan ook zorgvuldig samengesteld uit een brede waaier aan producten met de beste kwaliteit die voldoen aan alle eisen inzake voedselveiligheid, zoals vastgelegd in EU-normen. Dagelijks zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe producten om ons Boomy Animal Crackers assortiment verder uit te breiden en te verbeteren.
  Wij besteden ook veel aandacht aan de verpakkingen van onze producten. Alle Boomy Animal Crackers verpakkingen zijn gelabeld met duidelijke informatie over inhoud en samenstelling in het Nederlands en Frans. Verschillende producten worden geleverd in handige bewaardozen waarvoor er navulverpakkingen te bestellen zijn. Een groot aantal Boomy Animal Crackers producten zijn zowel in klein- als grootverpakking te verkrijgen, ideaal dus voor de grootverbruikers.
  Naast de topkwaliteit van onze producten vinden we persoonlijk contact en service erg belangrijk. Vandaar dat we nog steeds dagelijks zelf contact hebben met onze klanten. Om de beste service te kunnen bieden, werd ons team doorheen de jaren uitgebreid met deskundige medewerkers die ons zowel in het magazijn, als administratief ondersteunen.
  De beste service bieden, daar staan wij voor. Bestellingen die we voor 12.00u ontvangen worden nog dezelfde dag klaargemaakt voor verzending zodat ze de dag nadien al geleverd kunnen worden.